dilluns, 10 d’octubre del 2011

U1. So, soroll i silenci: L'Oïda humana


L'orella és l'òrgan dels animals que permet detectar les vibracions produïdes en el medi, tant si aquest és fluid com sòlid.

1. Anatomia de l'orella humana.
 2. Com funciona aquest òrgan ?
http://www.elmundo.es/elmundosalud/documentos/2007/09/oido_escucha.html


 3. Qüestió de decibels ? La intensitat del so es mesura en decibels (dB). Un soroll resgistra més de 30 dB i pot alterar el descans d'una persona. A partir de 140 dB, el so comença a ser insuportable per a l'ésser humà i pot ocasionar danys a l'oïda.



5 comentaris:

  1. hola marià soc Joel huerta de 1rC del agrupament 2 (so agradable: el mar,el cant dels ocells i el so d'una cascada.)(so desagradable:algú rasgunyant una pizarra de tiza,un bebe plorant i un violí mal afinat)

    ResponElimina
  2. Hola Marià soc la Paula Borrego de 1C del agrupament 1 el sons desagradabes son: El timbre del despertador, Quan algu crida, el soroll d' un silvat i els sons agradabes son: El so del Aigua quan plou, El cant d' un ocell i el vent.

    ResponElimina
  3. Hola Marià sóc el Joel Sanchez de 1r B de l'agrpament 2.(sons agradables:el cant d'un ocell, una cascada i el so d'una flauta.sons desagradables:l'alarma del despertador,quan algú desfina i un gos lladrant molta estona

    ResponElimina
  4. hola soc el marc moreno de 1r b agrupament 2(sons agradables :el mar ,el cant dels ocells, el so de la flauta .sons desagradables:el soroll del tren quen intenta frenar , una taladradora o altra tipus d´eina i una violi cuan el toquen malament

    ResponElimina